O podjetju

aCOM - Trgovina in servis

Anže Jager s.p.
Cesta na Svetino 4
3220 Štore


Davčna št.: SI95594868

Matična št.: 6997023000Živimo v svetu, kjer mobilnik predstavlja zelo pomemben del človekovega vsakdana. Gre za mnogo več kot le mobilnik – ob enem je to naš fotoaparat, opomnik, beležka, predvajalnik glasbe, vir informacij, povezava s svetom in družbo, … Ker jih držimo neprestano v rokah, hitreje pride do raznih nezgod.

 


PREDSTAVITEV PODJETA

 

Smo podjetje, ki se že več let ukvarja s popravili telekomunikacijskih naprav. Prioriteta nam je servis mobilnikov in računalnikov. Nudimo servis, ter zagotavljamo rezervne dele za večino priznanih blagovnih znamk, hkrati pa smo tudi distributer premium dodatne opreme hoco., REMAX in BASEUS.

Pri servisu smo vedno pozorni na izvedbo storitve saj se zavedamo, da je kakovost nadomestnih delov in izvedbe ključnega pomena za zadovoljstvo stranke in nadaljnjo uporabo vaše naprave.

 

IZVEDBA

 

Servisno popravilo se pri nas prične s pregledom naprave in oceno škode, ki vam jo pred samim posegom javimo in se z vami posvetujemo o najboljši rešitvi. Za vse nove nadomestne dele vam jamčimo garancijo za brezhibno delovanje. Servis pa ponavadi izvedemo v čim krajšem možnem času, saj nam to omogoča ogromna zaloga nadomestnih delov.

 

PRODAJA

 

V naši poslovalnici je na voljo dodatna oprema za mobilno telefonijo in računalnike. Nudimo tudi zaščitna stekla, ovitke, podatkovne kable, polnilce, nosilce, prenosne baterije, mrežno opremo, ter ostale stvari za računalništvo. Vedno vam z veseljem svetujemo o izdelkih, ter tako izberemo najboljšo možno rešitev.