Dostava

Na naslove v SLOVENIJI pošiljamo pakete po ceniku POŠTE SLOVENIJE. Pošiljamo izključno preko kurirske službe Pošte Slovenija. 

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na pošti ali dogovorjenem prevzemnem mestu. 

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. 
Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na vaš naslov.

Za vsa naročila do 14h se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti dan, če bo blago na zalogi. V primeru, ko blaga ni na zalogi vas bomo obvestili o pričakovanem roku dostave.OSEBNI PREVZEM

Vaše naročilo lahko vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro prevzamete tudi osebno na naslovu:

ACOM PC&GSM SERVIS, SERVIS MOBILNIKOV IN RAČUNALNIKOV

CESTA KOZJANSKEGA ODREDA 3,

3220 ŠTORE

TEL: 064-179-279